Snelle Zalmwrap
Er zijn veel manieren om een glutenvrije, koolhydraatarme wrap te maken, maar volgens mij is dit de snelste. Handig om de avond van tevoren klaar te maken. Rol hem in aluminiumfolie, leg in de koelkast en neem het pakketje de volgende dag zo mee naar je werk. Hoe simpel wil je het hebben? Ik koos hier voor gerookte zalm, maar er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om zo’n ei-wrap te beleggen.
Voor 1 persoon heb je nodig:
1 ei
Boter om in te bakken
Peper en zout
50 gram gerookte zalm
Een beetje mayonaise (liefst zelfgemaakt)
Wat blaadjes sla
Zo maak je het:
- Kluts het eitje los met peper en zout en bak in een koekenpan een flinterdunne omelet
- Laat afkoelen op een bordje
- Besmeer de wrap met wat mayonaise, beleg met zalm en sla, rol op en klaar is ie!
Bevat per stuk: ½ gram koolhydraten, 27 gram vet en 17 gram proteïne